Övrigt

Klassiska Colin McRae Rally kommer till iPhone och iPad imorgon

colin_1

Det klassiska rallyspelet Colin McRae Rally kommer till iPhone och iPad imorgon torsdag. Med tanke på att spelet är baserat på Colin McRae Rally 2.0 från 1999 så är det förmodligen en hel del nostalgiska känslor som dyker upp hos många under morgondagen.

Du kommer tillsammans med kartläsaren Nicky Grist kunna sätta dig bakom ratten i bilar som Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Lancia Stratos och Colin McRae:s Ford Focus.

colin_2

Orginalspelet innehöll även specialsträckor från Nya Zeeland, Monaco, Korsika, Indonesien, Storbrittanien och framförallt Sverige, men tyvärr verkar det som vi får nöja oss med Australien, Grekland och Korsika. Sammanlagt är det 30 specialsträckor, totalt över 130km, så det finns ändå en att välja bland.

colin_3

Hur bilen styrs ska gå att ställa in och vi hoppas att den klassiska känslan i spelet följt med över till iOS. I Colin McRae Rally kan du köra enstaka sträckor, rallyn eller hela mästerskap och det har stöd för Game Center.

Colin McRae Rally för iPhone och iPad dyker förmodligen upp på svenska App Store vid midnatt och kommer då kosta 38 kronor. Spelet kräver iPad 2 eller nyare, iPhone 4S/5 eller femte generationens iPod touch.

Colin McRae Rally - The Codemasters Software Company Limited

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!