Övrigt

Kickstarter kickstartar en iOS kompatibel klocka

Pebble

Webbsidan Kickstarter är ett väldigt intressant sätt att finansiera produktutveckling vilket blivit väldigt populärt den senaste tiden och inte minst när det gäller spelutveckling.

Nu har även en tillverkare av klockor hängt på trenden och erbjuder en så kallad smart klocka som stödjer tredje-parts applikationer samt anslutning till en iOS eller Android enhet.

Tanken med produkten är en iOS eller Android mobil skall kunna skicka sina notiser till klockan för exempelvis slippa plocka upp mobilen ur fickan varje gång ett oviktigt sms eller mail inkommit.

Pebble som produkten heter kommer även att inkludera en gratis SDK som tredje-parts utvecklare kommer att kunna använda för att utveckla egna applikationer till klockan.

wordclock4

Vi tycker helt klart Pebble verkar vara en riktigt intressant produkt om den håller vad den lovar.

Ett av dom stora problemen kan bli nedlåsningen av information mellan iOS standard till tredje-parts applikationer/enheter vilket Apple implementerat för att skydda användarnas personlig integritet.

Detta kan göra att vissa funktioner som fungerar på Android enheter inte kommer att fungera på iOS och Pebble har än så länge inte presenterat specifika detaljer hur allt detta skall fungera för en iOS enhet.

Är man intresserad av Pebble kan man läsa mer information eller beställa produkten från Kickstarter med en planerad leverrans under September månad.

Vi kommer publicera en fullständig recension av klockan Pebble när den släppts och vi har hunnit testa den ordentligt.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!