Övrigt

Jabra Street är mitt Bluetooth-Headset

jabra

Kom på jag inte skrivit om en produkt som jag ofta använder tillsammans med min iPhone och kanske kommer bli ännu mer använd om iOS 5 får de röstfunktioner det ryktas om. Mitt Bluetooth-Headset. Modellen heter Jabra Street BT3030 och är ett stereo-headset avsett för musik. Det handlar alltså inte om de fula sakerna man har i ena örat och som man inte ser riktigt klok ut i om man går runt på stan.

Jag lyssnar ofta på podcasts när jag är ute och motionerar och som uppkopplad individ som man är så plingar det i mobilen lite då och då. Jag märke efter ett tag när jag hade de vanliga lurarna i att det blev en massa trasslande när man skulle använda mobilen samtidigt som man var ute och gick så jag bestämde mig för att skaffa ett par Bluetooth-hörlurar.

Valet föll på denna modell helt enkelt för att mottagaren kunde hängas runt halsen. Jag ville inte ha något som skulle fästas i en skjorta med ett clips och jag ville ha musikkontrollerna för att byta låt och justera volymen samt play/pause förstås. Det följer dock med clips om man hellre sätter det på kläderna istället för att hänga runt halsen så valet finns.

Ljudet i de medföljandehörlurarna är helt ok och duger mer än väl till att lyssna på musik. Nu använder jag dom mest till podcast men när Spotify åker på så känner jag att de ändå gör rätt för sig. Den fina är dock att man kan koppla in vilka hörlurar man vill i mottagaren då det är en standardkontakt och mikrofonen sitter i mottagaren.

Så är du ute efter att kunna lyssna på musik från din iPhone men tröttnat lite på att behöva ha en kabel som är i vägen när du samtidigt använder mobilen till annat så tycker jag att du ska kolla in Jabra Street BT3030.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!