Övrigt

iTunes Match närmar sig

itunesmatch

Apples musikmatchningstjänst iTunes Match låter dig synka din musik till molnet. När musiken väl finns registrerad på Apples servrar har du den inom räckhåll vart du än befinner dig. Det som är intressant är att du kan ladda upp musik med sämre ljudkvalitet och sedan få den “uppgraderad” till den ljudkvalitet Apple har i sitt mediabibliotek.

iTunes Match lanserades i USA så sent som i November och som alltid när det gäller Apple och deras tjänster  – var det många som var skeptiska. Tjänster som involverar skiv- och TV-bolag har haft en tendens att aldrig nå utanför USA:s gränser. iTunes Match verkar dock bryta trenden och lanseras just nu i en rasande takt. Stora delar av Sydamerika har fått ta del av glädjen och mest intressant är länderna som ligger relativt nära. Estland, Lettland och Litauen samt Nederländerna är bland de första i Europa att få tillgång till den exklusiva tjänsten.

Håll tummarna för att musikbolagen kan samsas med Apple. Det hade inte skadat att få bygga ett molnbibliotek av skivsamlingen.

Källa: AppleInsider

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!