Övrigt

iPhones låsknapp flyttas – enligt påstådda läckbilder

Nya bilder som påstås visa baksidan på kommande iPhone-modell har släppts lös på den vida webben, och om dessa bilder visar sig vara sanningsenliga kan du som iPhone-användare förvänta dig en smal modell med förflyttad låsknapp.

Designmässigt ser denna modell mer ut som iPod touch än någon annan iPhone-modell – en smal design som karakteriseras av noggrant rundade hörn. Kamera- blixthålen finns på samma plats, likaså utrymmet för SIM-kortet på långsidan. Även volym- och vibratorknapparnas placering känner vi igen, även om de förstnämnda ser något större ut.

Låsknappen, däremot, som sedan iPhones födelse suttit på övre kortsidan kommer enligt dessa bilder flyttas till den högra långsidan.

Bilderna nedan kommer från en japansk nyhetssajt och bör som vanligt tas med en nypa salt.

95adf36a   de175fe8

 

176fc5a7   a1dedbd7

Behövs verkligen en tunnare design?

Av bilderna att döma kommer Apple ännu en gång minska tjockleken på iPhone, precis som man vid ett flertal gånger tidigare gjort. Men frågan är om kunderna verkligen kräver det, eller ens förväntar sig det?

I en ren chansning vill jag påstå att många håller med mig i min åsikt om att batteritiden gärna får prioriteras före designen i nästa iPhone-modell – hellre en tjockare enhet än förkortad eller “likvärdig” batteritid.

Om Apple går upp på scenen i sommar/höst och påstår att batteritiden är “minst lika bra” trots en minskad tjocklek, då har cheferna i Cupertino antagligen inte riktigt koll på vad kunderna efterfrågar. Den periodvis usla batteritiden i iPhone är en av de saker som iPhone-användare klagar på allra mest.

[via:http://9to5mac.com/2014/06/08/new-high-res-shots-of-iphone-6-ultra-thin-metal-frame-surface/ “9to5Mac”]
[source:https://translate.google.com/translate?hl=sv&sl=auto&tl=sv&u=http%3A%2F%2Fxiaolongchakan.com%2Farchives%2F4089694.html “Shaoron Chakan”]

[related]Fler rykten[/related][display-posts tag=”rykte” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!