Övrigt

iPhone 5 petas från förstaplatsen

iPhone x 3

Den för stunden senaste modellen av iPhone har toppat 3s försäljningslista sedan operatören började saluföra modellen, nu är den sviten bruten. Det var dessutom en till synes oväntad kandidat som petade ner Apples flaggskepp – deras tre år gamla iPhone 4.

Att denna telefon slår både iPhone 5, Samsung Galaxy S4, iPhone 4S samt en hel del andra nyare telefoner förklaras med att 3 har möjlighet att erbjuda telefonen till ett mycket fördelaktigt pris. Men det är alltså först nu som dessa kampanjer räckt till för att slå nya toppmodeller på fingrarna.

Även om iPhone 4 idag är ett undantag när det kommer till hur länge en modell kan leva så är det antagligen ingen slump att sviten är bruten. Utvecklingen av telefonerna har mattats av det senaste året och handlar allt mer om förfining av hårdvaran och ny mjukvara.

iPhone 4 klarar av att köra samma version av iOS som iPhone 5. Dock fungerar inte  Siri samt vissa kart-funktioner. Gränssnittet är också märkbart långsammare jämfört med iPhone 4S och iPhone 5.

Den kompletta topplistan ser ut så här:

  1. iPhone 4 (2)
  2. iPhone 5 (1)
  3. Samsung Galaxy S4 (ny)
  4. Samsung Galaxy Young (ny)
  5. Sony Xperia Miro (3)
  6. Samsung Galaxy S3 (4)
  7. Apple Ipad (6)
  8. Iphone 4S (5)
  9. Apple Ipad Mini (10)
  10. HTC One (ny)
KÄLLA: NYNEWSDESK
Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!