Övrigt

iPhone 4 blir operatörsobunden i Sverige (Korrigerad)

Apple tillkännagav precis i ett pressmeddelande att iPhone 4 kommer att säljas operatörsobunden i Apple Store samt hos svenska Apple-återförsäljare.

Säljstart är som tidigare utannonserat nu på fredag (30:e juli) och priserna landar på:

  • 5 995 kr (inkl. moms) för 16 GB
  • 6 995 kr (inkl. moms) för 32 GB

Det meddelas också att den nya modellen av iPhone 3GS på 8GB kommer att kunna köpas för 4 995 kr (inkl. moms).

De subventionerade priserna (tillsammans med abonnemang) kommer enligt operatörerna att meddelas inom kort. iPhone 4 kommer även att kunna köpas med abonnemang hos de flesta Apple-återförsäljare.

Uppdatering: Det svenska pressmeddelandet finns ännu inte tillgängligt hos Apple men här finns en skärmdump på det som nyss skickades ut via epost. Se även det internationella pressmeddelandet som nämner Apple Store.

Uppdatering 2: Nu har Apple lagt ut ännu ett pressmeddelande på den svenska PR-sajten och där nämns ingenting om priser eller kontrakt. Då detta kom ut efter den versionen som skickades ut via epost får vi därmed anta att det är det som gäller. Därmed får vi dessvärre också anta att iPhone 4 bara kommer att finnas tillgänglig via operatörerna och deras återförsäljare.

Uppdatering 3: Då samma pressmeddelande skickades ut i Norge och Danmark där de nu säljs olåsta från Apple Store så måste det hänt något på den svenska marknaden i sista stund.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!