Övrigt

iPad mini med Retina-skärm i höst enligt The Wall Street Journal

ipad_mini_retina_hmm

Enligt amerikanska The Wall Street Journal kommer Apple under det fjärde kvartalet att släppa en iPad mini med Retina-skärm, trots att rykten på senare tid mest tytt på att den endast skulle få en snabbare processor. Inte nog med bättre skärm, Apple funderar även på att erbjuda den nya modellen i flera färger.

Frågan är då om iPad mini kommer kosta mer än den förra modellen. En prishöjning är något Apple sällan gör, blir det inte samma pris kan man tänka sig att den nuvarande modellen får hänga kvar men till en lägre pris medans denna nya introduceras något högre.

Tillverkaren av skärmen ska främst vara Samsung trots att företagen ständigt ligger i luven på varandra. Detta ska ha att göra med att de andra två stora leverantörerna av skärmar, Sharp och LG, inte kan möta den efterfrågan Apple kräver.

Om detta i så fall är ett svar på nya Google Nexus 7 som presenterades förra veckan eller om det varit planen hela tiden förtäljer inte historien. En iPad mini med Retina-skärm låter dock oavsett som stor förbättring av en redan mycket bra produkt.

[source: http://online.wsj.com/article/SB10001424127887324635904578640954218628498.html “The Wall Street Journal”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!