Övrigt

iNuke Boom – iPhone-dockornas Darth Vader

iNuke1

Trött på alla små lågpresterande iPhone-högtalare som inte riktigt låter så starkt som du vill? Ta då en titt på iNuke från Behringer. Ta en titt på ditt bankkonto först förresten, sedan kan du ta en titt på iNuke; med en prislapp på 30 000 dollar är det här definitivt inget för vem som helst.

I det nästan 2,5 m breda och 1,2 m höga monstret gömmer sig bland annat två 18-tums-element och två 12-tums-element som tillsammans med några andra mindre element kan pressa ut 10 000 watt, och totalt väger enheten drygt 300 kg. I mitten på den finns en docka där du kan docka i din iPhone, och förutom ett volymreglage och en strömknapp finns en knapp med beteckningen “iNuke Mode”; inte riktigt klart vad denna knapp gör, men det kan nog bli svårt att inte trycka på den knappen. Att knapparna dessutom är utformade som klassiska stridsflygs-knappar med en kåpa som först måste öppnas gör dem inte direkt mindre intressanta.

iNuke2

Must. Press. Button.

iNuke känns som ett riktigt stort PR-jippo, men ska produkten gå att köpa precis som med de flesta produkter på CES-mässan där iNuke står uppställd i Behringers bås. Det roliga är att det inte ens finns en AUX-ingång, det enda sättet du kan få iNuke att pumpa ut ljudvågor är via en iOS-enhet.

Källa: The Verge

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!