Övrigt

Instagram för iOS 7 ger bilderna mer plats

Idag uppdaterades Instagram för iOS 7. Märkligt nog tog det det en hel vecka, och än märkligare är att ikonen är den gamla vanliga som inte alls passar in bland andra ikoner i iOS 7.

Det är dock i princip det enda som inte blivit bättre i den nya versionen. Visserligen verkar de inte testat den svenska översättningen i inställningar då en mening har blivit så lång att den går in under en knapp men det är småsaker som kommer justeras.

instagram_ios7

Inne i själva appen känns det dock som hemma i iOS7 med statusbaren som nu hänger ihop med navigeringen i toppen och ikonerna längst ner har fått ett plattare utseende utan gradienter.

Den kanske mest välkomna förbättringen, eftersom ikonen är densamma, är att bilder och video i tidslinjen nu är utfallande och helt enkelt fått ta mer plats. Detta passar förstås bättre i iPhone 5, 5s och 5c som har en högre skärm men känns som en förbättring över lag. I och med detta visas de också i en högre upplösning.

En annan snygg detalj är att profilbilderna nu är runda. Detta innebär dock en annan skärning så just din profilbild kanske inte riktigt ser ut som du tänkt dig så det kan vara värt att kolla upp. Över lag är det inga radikala förändringar vi fått men väl en anpassning som är lite luftigare med utfallande bilder som den största nyheten.

Fler nyheter om Instagram:

[display-posts id=”76768, 75348, 68762″ image_size=”thumbnail” orderby=”date” posts_per_page=”3″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!