Övrigt

Instacast 3 till iOS och Mac-version på gång

instacast_2

Vemedio meddelar att de nu i princip är klara med den tredje version av sin podcast-app till iOS och den kommer skickas in för godkännande om bara ett par dagar.

Denna gång kommer det inte vara separata appar för iPhone/iPod touch och iPad utan en helt ny app som är universal. Instacast kommer dock att kräva iOS 6 vilket gör att användare med telefoner äldre än iPhone 3GS och tyvärr också första generationens iPad. Att det är en helt ny app innebär också att du inte kommer uppdatera från Instacast 2 eller Instacast HD till den nya versionen utan måste köpa den igen.

I Instacast 3 överger man också synkroniseringen mellan appar för iPhone och iPad genom iCloud och satsar på en egen lösning. Förhoppningsvis och troligen kommer denna lösning fungera bättre än genom iCloud som krånglade och var så oberäknelig att den i princip var oanvändbar.

När Instacast nu byggts om har utvecklarna förberett för en kommande version till Mac som ska dyka upp någon gång under våren. För dig som lyssnar mycket på podcasts kommer det snart alltså vara betydligt enklare att lyssna var du än är med allt synkroniserat. Versionen till iOS väntas alltså dyka upp inom en till två veckor om Apple släpper igenom den utan problem.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!