Övrigt

iHomes multiladdare och klockradio uppgraderad med lightningkontakter

iHome iDL100

iHomes produktportfolio bokstavligen kryllar av iPhone- och iPad-dockor, där en hel del av produktsortimentet består av klockradiovarianter med integration mellan iPhone och själva produkten med hjälp av skräddarsydda iHome-appar. Senaste klockradion från iHome är en uppföljare till modellen iD99 där det mesta är sig likt och en viktig sak är förändrad.

Precis som föregångaren kan denna ladda både din iPhone (eller iPod touch) och iPad, och dessutom en tredje enhet tack vare USB-porten på baksidan. Skillnaden mellan iD99 och nya iDL100 är att de två dockorna nu har lightning-kontakt för Apples senaste generation av iOS-prylar.

Förutom att vara en slags mästare på simultan laddning är iHome iDL100 också en vanlig FM-radio, med stereohögtalare och en hederlig 3,5mm-ingång. Med hjälp av appen iHome Sleep kan du trådlöst ställa alla dina olika alarm, se statistik på ditt sömnmönster, somna in och vakna till musik, ändra inställningar för EQ m.m. En riktigt fiffig liten funktion är att klockradion ställer in tiden automatiskt efter tiden på den dockade enheten.

iHome iDL100 släpps under våren och har ett rekommenderat pris på 150 dollar.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!