Övrigt

Readly inleder tester med digitala dagstidningar

Readly fortsätter att utöka sitt sortiment och börjar nu att testa med dagstidningar. Från början fanns svenska tidskrifter att läsa men det har byggts på med både amerikanska och brittiska magasin för 99 kronor per månad. Sedan mars månad i år finns också böcker med i sortimentet som en separat del för ytterligare 99 kronor per månad.

Idag börjar alltså testet med digitala dagstidningar för de som redan prenumererar på Readly och har installerat den senaste appversionen. Det handlar alltså inte om någon bred lansering utan om ett försök där Readly vill ha in synpunkter på hur danvändarna upplever att läsa en dagstidning i tabloidformat på din smartphone och surfplatta. Dagstidningarna är inte omformaterade för plattan eller mobilen utan är precis som papperstidningen.

Du får alltså tillgång till flera dagstidningar utan att prenumerera och utan att gå och köpa tidningen i Pressbyrån en snöig söndagsmorgon. Du slipper dessutom bråka om vem som ska läsa vad först med eventuella andra där hemma, eftersom abonnemanget ger möjlighet för upp till fem personer att läsa tidningen samtidigt.

Under testperioden kan du läsa Sydsvenskan, Kvällsposten, Expressen och GT helt gratis men när den lanseras skarpt kommer flera dagstidningar att erbjudas och vara en betaltjänst för 99 kronor per månad. Du hittar dem under fliken Dagstidningar längst ner mellan Tidskrifter och Böcker.

[related]Mer om Readly[/related][display-posts tag=”readly” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!