Övrigt

iCloud Beta har piffats upp med iOS 7-design

På Apples betasajt för iCloud.com har man nu bytt ut den gamla designen mot en ny som går hand i hand med hur kommande iOS 7 ser ut. Inga nya webbappar har tillkommit, och de tre iWork-applikationerna – Pages, Numbers och Keynote – har ännu inte fått ta del av det nya designspråket.

De nya ikonerna är desamma som för iOS 7, och de olika webapparnas färgkoder är även de samma. Funktionsmässigt verkar det enda som är nytt vara att det numera går att byta program snabbt via en app-väljare som är fast monterad högst upp i varje app.

Det är inte helt orimligt att tippa på att detta kommer släppas i skarp version i samband med när iOS 7 släpps senare i höst. Den stora frågan är nu bara hur Apple tänker göra med OS X Mavericks; det skulle kännas konstigt att ha en och samma kalenderapp som ser olika ut beroende på om man sitter på en iPad eller Mac.

Om du har ett utvecklarkonto hos Apple (räcker med ett gratiskonto för att utveckla för Mac) kan du själv logga in på beta.icloud.com och se den nya designen.

Fler skärmdumpar i galleriet nedan:

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!