Övrigt

Hörlurar i guld för 95 000 kr

Ja, ni hörde rätt. Den svenska hörlurstillverkaren Happy Plugs har släppt ett par hörlurar i 18-karats guld till priset av 95 000 kr.

Sedan den 6 september kan man via deras webbshop beställa hörlurarna som enligt uppgift tillverkas för hand av en lokal guldsmed i Gamla Stan i Stockholm.

“Våra hörlurar i 18 karat guld är ett riktigt statement piece och mer ett funktionellt smycke än en teknikpryl. Vi tycker att det är roligt att få vara först med att tillverka exklusiva hörlurar i solitt guld och trots den höga prisbilden så är jag övertygad om att vi kommer att få flera beställningar”, säger Andreas Vural, vd och grundare av Happy Plugs.

happy_plugs_silver1För den som inte är redo att betala så mycket pengar för bling lanseras samtidigt två billigare alternativ med metallicfärgade hörlurar i silver och guld till ett lite mindre smärtsamt pris. 249 kr för modellen Earbuds och 349 kr för in-ear-modellen.

 

Happy Plugs har sedan företagets start 2011 varit kända för billiga hörlurar i många olika färger som förpackas så att de båda lurarna tillsammans med micken bildar två sammanbundna noter. Företagets produkter finns tillgängliga i över 1000 butiker fördelat på 52 länder.

happy_plugs_all_colors

Läs hela pressmeddelandet på Happy Plugs.com

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!