Övrigt

Halva priset på Things för Mac (Uppdaterad: rea på fler produktivitetsappar)

Things för Mac – rea

Programsviten Things för iPhone, iPad och Mac (tre olika appar) är utan tvekan min personliga favorit när det gäller prioriteringsappar. Det är betydligt mer funktionsrikt än de enklare GTD-apparna, men långt ifrån lika avancerat som exempelvis OmniFocus.  Det sistnämnda ser jag som en bra sak, då mitt försök att gå över till Omnifocus (då jag tröttnade på att vänta på att Things skulle uppdateras med synkronisering över molnet) blev minst sagt kortvarigt just på grund av att det var för avancerat.

En nackdel med Things är prislapparna för apparna. De tre olika apparna säljs som sagt separat, och för att komma över alla tre behöver du sammanlagt spendera 600kr. Just nu har dock utvecklarna bakom Things rea på den dyraste appen, Things för Mac, som är nedsatt från 379kr till 189kr.

Det kan ändå tyckas låta mycket, men med tanke på att du får en robust plattform med en problemfri synkroniseringstjänst som är gratis samt en prisbelönad och riktigt välgjord app är det egentligen inte mycket att tala om. Efter 31/1 återgår priset till ordinarie 379kr igen.

Things på App Store

  • Mac (379 kr 189 kr) iTunes
  • iPad (149 kr) iTunes
  • iPhone (75 kr) iTunes

Uppdatering:

Mac App Store – Get things done vecka 1

Rean på Things är en del av en Apple-kampanj på Mac App Store, kallad “Get Stuff Done“, som av designen verkar bli en återkommande promotion. Denna veckan ligger fokus på prioritering, medan nästkommande veckor kommer handla om organisering och nyttoverktyg. Vid sidan av Things finns ett flertal andra prioriteringsappar samt en app som hjälper dig ta en rast då och då. Alla appar är nedsatta.

Hela listan på övriga appar med direktlänkar (ordinarie pris inom parantes):

Läs också: Guide: Prata in nya påminnelser i GTD-appar med hjälp av Siri

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!