Övrigt

Hackers fortsätter göra livet surt för Microsoft

Syran Electronic Army (SEA) har tidigare lyckats tillskansa sig tillgång till delar av Microsofts Facebook-, Twitter- och blogg-kanaler och nu har det hänt igen.

Det var bara några timmar efter att Microsoft släppt en ny form på sina bloggar som hackergruppen bland annat visade upp skärmdumpar från nya och gamla kontrollpanelerna för bloggarna.

SEA står nära den syriska regimsen och har tidigare koncentrerat sig på nyhetstjänster som inte rapporterat så som de vill under den pågående Syrienkonflikten.

Tidigare har gruppen skapat sig tillgång till Microsofts officiella twitter-konto, Twitterkontot för Xbox Support, bloggen för Skype och TechNet-bloggarna. Vidare har man haft tillgång till ett litet epost-konton tillhörande Microsoft-anställda.

Enligt Microsoft har inga känsliga uppgifter tillhörande kunder drabbats. Enligt SEA kommer man fortsätta attackera Microsoft.

Foto: Flickr / CC

[source:http://www.winbeta.org/news/syrian-electronic-army-defaces-microsofts-office-blog-just-hours-after-its-redesign “Winbeta”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!