das_keyboard

by • 1 mars, 2012 • NyheterComments (7)63

Gruber och Benjamin diskuterar Das Keyboard

das_keyboard

I senaste avsnittet av podcasten The Talk Show diskuterar Dan Benjamin och John Gruber bland annat det nya tangentbordet Das Keyboard Model S Professional For Mac.

  John Gruber and Dan Benjamin talk about whether Michael Knight’s keyboard could replace the Apple Extended Keyboard, the upcoming iPad event and potential software demos, the future of One More Thing, whether Siri and LTE will come to iPad 3, and who will be on stage.

Intressant för er som inte riktigt gillar det tangentbord som kommer med din Mac utan vill ha något mer rejält, som klickar. Priset om du förhandsbeställer är $113 som sedan går upp till $133.

Liknande artiklar

 • Fredrik Krohnman

  Intressant – men vem vill ha ett trådat keyboard till sin fina iMac? Själv rekommenderar jag Logitech DiNova Mac – http://tinyurl.com/72yegdd – appleknapparna på rätt plats, utmärkt feeling samt designat för att passa som hand i handsken med iMac.

 • Daniel

  Är det något som verkligen saknas till Mac så är det ett suveränt tangetbord med kvalitet och bra känsla. Jag har letat som en galning och det enda vettiga (som ändå inte är bra nog för mig som arbetar som skribent) är ett från Logitech.

  De bästa jag någonsin testat (till Windows dock) är mekaniska från bland annat SteelSeries och QPAD. Varför inte göra tgb anpassade för Mac och erbjuda dem till marknaden?

 • Dennis Wall

  Daniel, det är ju det du har här!

  Fredrik, de som är intresserade av det här tangentbordet är det av särskilda skäl såsom de mekaniska brytarna, alltså faller tyvärr ditt förslag bort, som dessutom var väldigt fult! No offense, men det passar inte med en iMac!

 • Dan

  Min favorit är Kinesis Advantage ( http://www.kinesis-ergo.com/advantage.htm ). Det är inte snyggt, det är bara delvis Mac-anpassat, och det är inte helt buggfritt. Men jag slipper få ont i fingrarna när jag använder det, och jag inbillar mig att jag skriver löptext betydligt snabbare än på ett vanligt tangentbord, och det är värt väldigt mycket för mig…

 • Fredrik Krohnman

  Dennis,

  No offense – men vad DU är intresserad kanske möjligtvis inte är representativt för vad alla som läser artikeln skulle kunna tänkas vara intresserad av. Jag tror att flera uppskattar bra förslag på alternativ till tangentbord.

  Och – no offense – din smak är kass. Det tangentbordet jag länkade till går i exakt samma färger som alu iMac (även om det inte syns på bilden) och passar alldeles ypperligt till denna vackra maskin.

  Bra känsla i bordet är det också.

 • Ante Söderholm

  Hade gärna sett det utan numeriskt del. Alldeles för få bra tangentbord utan numerisk del.

 • Ken Burns Effect

  Någon som lyckats förbeställa till Sverige?