notifieringar

by • 20 februari, 2012 • NyheterComments (2)61

Growl ger svar om Notiscenter

notifieringar

Som vi skrev om i inlägget Apparna som får konkurrens av OS X Mountain Lion så har appen Growl fått konkurrens från Apple när det gäller att ge användaren notiser från andra appar när något viktigt händer. Men Growl har inte gett upp för det utan jobbar just nu aktivt på två kommande versioner och undersöker om Growl kan integreras med Notiscenter.

  OS X 10.8 Mountain Lion was revealed yesterday. A few people have noticed a new feature that is somewhat similar to Growl. Apple calls it Notification Center. We would like to clear a few things up about how we view Growl going forward due to this announcement:

Läs svaret här: Welcome to the party, we were worried that we were being stood up

Liknande artiklar

 • Jonas

  Jag tror att Growls räddning skulle vara att gå helt cross-platform. Utveckla klienter (eller låta andra utveckla) officiella klienter för Windows och Android, tex.

  Apples grejer är asbra, det råder det inget tvivel om, men många tvingas tex använda en windowsdator på jobbet och skulle då uppskatta om de grymma sakerna de har hemma på OSX även fanns till Windows.

  Trillian är ju ett bra exempel. Klockren historiksynkronisering mellan plattformarna. Den fördelen gör att jag står ut med klientens små brister.

 • lorrden

  Deras förtydligande verkar vara baserat på vad folk skriver om i media. Men media är ganska otydligt om notifications i OS X Mountain Lion. Notifications tillåts från samtliga lokala appar, det är bara det att om dessa skall skickas ut med push, så måste appen säljas i MAS.

  Slutsatsen, Growl är dött, oavsett vad de försöker hävda…