Övrigt

Google släpper reklamfilmer för kommande Nexus

För ganska precis ett år sedan så annonserades Nexus 5 av Google. De senaste veckorna så har det förekommit frekventa rykten om nästa Nexus enheter. Det talas om en stor 6″ smartphone vid namn Nexus 6 samt en tablet vid namn Nexus 9 som kommer ha ett 64-bitars chipset från NVIDIA.

Fram tills nu har det dock varit ont om några officiella nyheter från Google, men idag ändrades det när Google gick ut med tre stycken reklamfilmer för Android.

Det första klippet ser du ovan, och på YouTube hittar du den andra och den tredje.

Klippen ger dock inte så mycket information om de kommande enheterna. Däremot är de South Park-inspirerade filmerna ganska roliga att titta på och ger en glimt av hur Google gör ett krafttag på att marknadsföra sin Nexus serie mot vanliga konsumenter. Varje reklamfilm innehåller nya slogans, som  “Be together. Not the same.” och “All kinds of phones for all kinds of folks”.

Än så länge har vi inget officiellt datum för när de nya Nexus enheterna kommer annonseras. De senaste ryktena gör gällande att Nexus 9 från kommer presenteras på HTCs event den 15:e Oktober.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!