Övrigt

Google Hangouts 2.1 syr ihop alla meddelanden

Google Hangouts har sedan en tid tillbaka tagit över platsen som ordinarie app för SMS i Androidlurar. Användare har uppfattat förändringen som lite rörig då SMS och konversationer via Hangouts fortfarande har levt separata liv i olika trådar men i samma app.

I och med uppdateringen till version 2.1 som i dagarna har släppts för Android syr Hangouts automatiskt ihop alla meddelanden från en person till en och samma tråd. Du kan välja om du vill skicka ditt meddelande via Hangouts eller SMS via en flik till vänster om textfältet.

För att ytterligare tydliggöra vilken väg ett meddelande har skickats eller tagits emot finns två olika färger på textfälten.

Ytterligare nyheter i version 2.1 är att kontaktlistan nu grupperar användare i två olika fält för vänner du kommunicerar med via Hangouts eller SMS. En Widget för hemskärmen som visar de senaste konversationerna har tillkommit för snabb och enkel åtkomst.

Självklart har även “Performance improvements” som sig bör vid en uppdatering gjorts, vilket innebär bättre kvalitet för röst- och videomeddelanden samt stabilare funktion för SMS och MMS.

Get it on Google Play

[source:https://plus.google.com/u/0/+googleplus/posts/8irsMuNR3ZK “Google+”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!