Övrigt

Första skärmdumparna på iOS 7 för iPad

iOS 7 – iPad emulator

Som bekant släppte Apple lös en första betaversion av iOS 7 under WWDC förra veckan, men utvecklare har ännu bara fått leka med iPhone-versionen av iOS 7 och en beta för iPad kommer enligt Apple att släppas inom några veckor. Men nu finns skärmdumpar på iPad-versionen av iOS 7 att titta på, om än väldigt ofärdiga.

Bilderna kommer från den nya versionen av utvecklarprogrammet för OS X – Xcode 5. I OS X kan utvecklare starta upp iOS-emulatorer för att testa sin kod istället för att hela tiden behöva kompilera färdigt appar och skicka över dem till en fysisk enhet för testning. Det finns emulatorer för alla enheter och skärmstorlekar, och likaså för iPad. Med lite fix och trix går det att få fram en en tidig version av iOS 7 för iPad för att testa.

En tydlig detalj som förklarar att Apple inte hunnit så långt med iOS 7 ser du i bilden ovan, där det finns en ficklampsknapp som finns i nya Control Center – iPad har ingen blixtlampa vid kameran.

Trots att dessa skärmdumpar antagligen kommer förändras en hel del innan iOS 7 släpps i höst finns det ändå några detaljer som är intressanta. Bland annat den lättåtkomliga knappen för “Privat surfning” som på dessa bilder finns lättillgänglig överst på tangentbordet. Notera även att Notiscenter i denna tidiga version sträcker sig över hela skärmen på iPad – något som dock mycket väl kan ändras innan Apple roddat klart.

Se alla bilder på apfelpage.de

[via: http://9to5mac.com/2013/06/16/a-fresh-look-at-ios-7-on-the-ipad-gallery/ “9to5Mac”]
[source: http://www.apfelpage.de/2013/06/16/erste-bilder-so-sieht-ios-7-auf-dem-ipad-aus/ “Apfelpage.de”,
https://twitter.com/SonnyDickson “TWITTER”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!