Övrigt

Följ WWDC live med Array och Slashat i kväll

wwdc 2013 hero

Klockan 19:00 smäller det till och i ett par timmar framåt kommer Apple presentera och demonstrera iOS 7 och nästa version av OS X – 10.9. Utöver det både antar och hoppas vi på att Apple har en del annat planerat för oss, vilket vi snart kommer bli varse om.

Som vi nämnt kommer Apple sända hela keynoten live till alla som har en Apple TV – en ny appikon finns att hitta med årets WWDC-logga på. Tyvärr verkar det ännu inte som att livesändningen kommer kunna nås via andra iOS-enheter eller direkt på webben.

Uppdatering: Apple har nu också bekräftat att livesändningen även kommer finnas på Apples webbsida.

På Array.se kommer det i precis som tidigare år publiceras inlägg efter inlägg om alla nyheter från WWDC-presentationen, och om du också öppnar upp en flik med live.slashat.se kan du få livekommentering av bland andra Jezper, Tommie och Peter. Försnacket drar igång kl 18:00 och sändningen fortsätter även en stund efter Apples keynote för efterföljande reflektioner.

På Slashat Live hittar du också en live-chat som står till ditt förfogande i fall du blir sugen att delta i diskussionen. Det går att delta i chatten anonymt, och för att logga in eller registrera dig är det bara att skriva “/login” i chattrutan.

För dig som absolut inte vill ha några som helst spoilers innan dess att Apple lagt upp hela videon från WWDC-presentationen är det denna länk på Apple.com du ska ha koll på. Det brukar ta ett par timmar innan videon publiceras och vi meddelar givetvis så fort den kommer upp.

Alla WWDC-nyheter finns samlade här

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!