Övrigt

Flappy Bird tas ner från nätet och folk blir helt galna (uppdaterad)

http://youtu.be/lQz6xhlOt18#t=4m6s

Det något år gamla Flappy Bird hamnade helt plötsligt på topplistorna och med det kom en berömmelse för utvecklaren som han inte riktigt klarade av. Därför beslutade han sig häromdagen att ta ner spelet från App Store och Google Play.

Det är en nyhet som inte tagits emot så bra av diverse individer på det världsomspännande nätverket internet. Extra tragiskt blir det i och med det faktum att de som redan äger det inte blir av med det bara för att det försvinner från spelbutikerna.

I vanlig ordning gäller det att tänka att resten av twitters 200 miljoner användare inte är lika mordiska, i alla falla inte när det kommer till den lilla fågeln.

Angry Flappy bird

 

Uppdatering: Tokigheterna fortsätter

De märkliga turerna kring denna tillsynes simpla men bevisligen otroligt beroendeframkallande app fortsätter. En sökning på Ebay visar att folk säljer iPhone-enheter med spelet installerat för hissnande belopp.

Den mest girige annonsören kräver närmare 4,5 miljoner svenska kronor, för en iPhone 4S 16GB med spelet installerat. Den annonsen har dock inga bud. Den annons som däremot har ett flertal bud har ett pris i skrivande stund på över 500 000 kronor – men då är det också en iPad.

[related]Spela Flappy Bird på webben:[/related]

[display-posts id=”87722″ image_size=”thumbnail” orderby=”date” posts_per_page=”1″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!