Övrigt

Facebook på gång med konkurrent till Snapchat

Facebook tar Snapchat på allvar och efter att ha misslyckats med att köpa tjänsten förra året för tre miljarder dollar sägs det nu att de är på gång med en egen konkurrerande meddelande-app med självraderande bilder och filmer. Enligt Financial Times övervakas projektet personligen av Mark Zuckerberg och det interna arbetsnamnet, om inte det slutliga, sägs vara Slingshot.

Lanseringen sägs kunna vara på gång så tidigt som under nästa månad och kanske var det för att göra plats för Slingshot som Facebook plockade bort de båda apparna Poke och Camera från App Store under förra veckan.

Snapchat har fått enorm spridning och kanske är det så att Zuckerberg känner att hans köp av WhatsApp för 16 miljarder dollar inte räcker för att inneha tronen vad gäller direkt-meddelanden via mobiler.

[via: http://www.theverge.com/2014/5/18/5728272/facebook-building-a-new-snapchat-competitor-rumor “The Verge”]
[source: http://www.ft.com/intl/cms/s/0/4a596166-de3f-11e3-8546-00144feabdc0.html?siteedition=uk#axzz324ZYYZTl “Financial Times”]

[related]Mer om Snapchat[/related]
[display-posts tag=”snapchat” exclude=”undefined” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!