Övrigt

Eniro Navigation – ny navigationsapp för iOS och Android

Innan helgen släppte Eniro en helt ny och navigationsapp till både iOS och Android. Appen är kostnadsfri i sitt grundutförande och har stöd för offline-läge.

Eniros vanliga sökfunktione finns inbyggt i appen, vilket gör det möjligt att söka upp privatpersoners och företags adresser direkt i appen.

Appens storlek är runt 200 MB och då ingår offline-kartor för Sverige. Vill du även ha offline-kartor för större delen av Europa får du snällt betala 189 kronor som ett in-app-köp. Kartor enbart för skandinavien kostar 149 kronor.

Eniro Navigation Android Screenshots

Svensk röststyrning finns från början och delar av Sveriges stora städer finns att navigera runt i med 3D-vy och 3D-byggnader. Appen för iOS är anpassad både för iPhone och iPad.

Eniros nya app har även stöd för trafikinformation i realtid, men för att få tillgång till denna högst intressanta funktion måste du betala antingen sju kronor i månaden eller 75 kronor per år.

Vad appen officiellt heter råder verkar de Eniro-anställda ha lite olika åsikter om. I båda App Store och Google Play Store heter appen “Eniro Navigation”, medan den i beskrivningen benämns som “EniroNavigator”. Nära nog, kanske de tänkte.

https://www.youtube.com/watch?v=YtOy2wgzUI8#t=16
Ladda ned:
Eniro Navigation för Android
Eniro Navigation för iOS
[source: http://eniroblogg.se/eniro-navigation-gratis-navigationsapp/ “Enirobloggen”]

[related]Relaterat[/related][display-posts tag=”navigation, navigering, GPS” image_size=”thumbnail” orderby=”date” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!