Övrigt

Dropbox lanserar app som organiserar alla dina bilder och ett nytt Dropbox för företag

Dropbox lanserade idag en app för Android och iOS vars syfte är att vara ett galleri för dina bilder och videoklipp från ditt liv. Appen vars namn är Carousel kombinerar bilderna i Dropbox med bilderna på din mobil och laddar upp efter hand att nya tas. Carousel sorterar alla dina minnen i händelser så du enkelt kan gå tillbaka i tiden och eftersom du inte är begränsad av din mobils lagringskapacitet får du allt i en enda app.

carousel_dropbox_wide

Dropbox berättar också att de anser att minnen är till för att delas och har byggt in privata konversationer i Corousel så du kan återuppleva dessa med vänner och familj. Du kan snabbt dela bilder istället för att skicka och spara bilder andra delar med dig.

Appen har ännu inte kommit upp i App Store och Google Play men kolla in videon nedan och läs mer på carousel.com

https://www.youtube.com/watch?v=AGWp57xtc10

Man kan undra varför inte Apple gjort en liknande app med hela ens bibliotek av bilder från iPhoto ihopknutet med iCloud eller ännu hellre få lagra allt i iCloud. Nu tar ju förstås Dropbox också bra betalt för lagringsutrymmet som lär krävas för att kunna samla en vanlig användares bild- och videobibliotek, som dessutom växer snabbt med tiden.

Dropbox introducerade också ett nytt Dropbox for Business som nu är tillgängligt. Exempelvis så kan du nu kombinera ditt personliga konto med företagets.

[source: https://blog.dropbox.com/2014/04/introducing-carousel/ “Dropbox Blog”, https://www.dropboxatwork.com/2014/04/new-dropbox-business/ “Dropbox Business Blog”]

[related]Mer om Dropbox[/related]
[display-posts tag=”dropbox” exclude=”undefined” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!