Övrigt

Dag 10: Need for Speed – Shift 2 Unleashed

NFS-S2U

Efter de två senaste dagarnas singlar från Andrea Bocelli och James Morrison får vi på den tionde dagen en lite hårdare julklapp. Need for Speed Shift 2 Unleashed är precis som titeln avslöjar ett racingspel fyllt med action. Det är riktigt välgjort och det tar inte många sekunder innan du kommer in i det.

Strävan efter att tjäna mer och mer pengar i spelet för att kunna pimpa och hotta upp bilar växer sig på kort tid stark, och det finns risk för ett Angry Birds-liknande beroende. Har du gott om fysiska pengar kan du också köpa pengar i spelet via in-app-köp. Om du som undertecknad skulle klassa det som fusk kan du givetvis också på klassiskt vis samla pengar genom att, hör och häpna, spela spelet.

Tyvärr är spelet inte en universal app, utan om du vill ha det nedladdat till både din iPad och iPhone/iPod Touch får du se till att ladda ned båda apparna.

Om du ännu inte laddat ned 12 Days of Christmas kan du göra det via knappen nedan (sponsrad länk). Appen är gratis och du kan välja om du vill bli påmind varje dag via push-notiser eller inte.

iTunes - 12 Days of Christmas - iTunes

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!