Övrigt

Carousel för Instagram i Mac App Store

carousel

Det populära fotodelningscommunityt eller vad man ska kalla det, Instagram, fanns länge bara som en app till iPhone. Nu har det börjat dyka upp program som gör det möjligt att följa strömmen av foton även på din Mac. Carousel dök upp för drygt en vecka sedan men gick bara att köpa direkt från utvecklaren, men nu så finns det alltså även i Mac App Store.

Med Carousel kan du se din ström, populära bilder samt de bilder du postat till tjänsten plus se vilka som du följer och vilka som följer dig. Du kan även spara bilderna samt se dom i full upplösning. Som i iPhone kan man här också gilla och kommentera bilderna. Appen har fullt stöd för att styras med tangentbordet och även stöd för notifikationer från Growl. Utseendet kan bytas mellan fyra olika teman.

Missa heller inte Screenstagram som vi skrivit om här och som är en skärmsläckare till Mac som visar bilder från Instagram. Ett riktigt snyggt sätt att se bilder när din Mac inte används.

Carousel kostar 38 kronor i Mac App Store.

Carousel - Mobelux, LLC

Har du ännu inte kollat in och skaffat Instagram till din iPhone så är det gratis i App Store. Tjänsten har växt enrormt och har nu 4,25 miljoner användare redan efter sju månader enligt ett tweet från Nick Bilton som är teknisk skribent på The New York Times .

Instagram - Burbn, Inc.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!