Övrigt

Bilder på guldfärgad iPad mini med Touch ID läckta

Bilder på vad som kan vara en kommande guldfärgad iPad mini har läckt ut från Kina. Får säga att en iPad mini i denna champagnefärg ser ännu bättre ut än vad iPhone 5s gör. Åtminstone på bilderna.

ipad_mini_gold_2

Som synes så har den också fingeravtrycksläsaren Touch ID för de som inte orkar med något kodlås. Nu är detta så klart obekräftade nyheter men att iPad minu skulle få samma färger som iPhone 5s låter inte alls omöjligt. Om den dessutom hade Retina-skärm förtäljer dock inte historien.

Att iPad mini skulle få både Touch ID och Retina-skärm samtidigt som den behåller ditt låga pris känns dock lite långsökt men kanske kommer iPad mini 2 lanseras som en något dyrare modell samtidigt som iPad mini 1 hänger kvar till ett lägre pris likt iPad 2 som fortfarande säljs.

ipad_mini_gray

Dessutom har Sonny Dickson kommit över en rymdgrå baksida av iPad 2 mini samt skriver på Twitter att den kommer med Touch ID.

 

Med tanke på att han hade helt rätt angående färgerna på iPhone 5s får han nu anses som en säker källa med bra kontakter i leverantörsledet.

[source: http://bgr.com/2013/09/27/ipad-mini-2-gold-photos-fingerprint-scanner/ “BGR”, http://9to5mac.com/2013/09/27/chinese-site-shows-two-photos-of-claimed-gold-ipad-mini-2-with-touch-id/ “9to5Mac”, http://pad.zol.com.cn/401/4015662.html “ZOL”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!