Övrigt

Åter igen ryktas Apple köpa upp företaget bakom Kinect

Redan i juli ryktades det om att Apple var på gång att köpa upp företaget PrimeSense som låg bakom versionen av Kinect för Xbox 360. Nu är samma rykte åter igen aktuellt och precis som förra gången är det israeliska Calcalist som kommer med uppgifterna. Enligt dessa rykten ska Apple betala i storleksordningen 345 miljoner dollar för israeliska PrimeSence och affären kommer tillkännages inom de närmaste veckorna.

https://www.youtube.com/watch?v=zXKqIr4cjyo

The transaction was scheduled to be signed at the beginning of the month but the legal issue surrounding the partnership of developers Bfriimsns delayed the signing. These days the two sides are working on a solution to the last problem, and the contract will be signed as the next few day

Det är inte direkt svårt att fantisera om vad Apple kan göra med teknologin och man kan tänka sig att den kan komma att implementeras i allt från iPad till Apple TV. Ett självklart användningsområde är att styra teven från soffan och spela spel men kanske också vända bland i iBooks på en iPad eller styra en Keynote-presentation på en Mac. Men detta är bara ett rykte och vad Apple i så fall kan tänkas använda det till får vi säkert veta vad tiden lider.


[display-posts id=”70629, 78776, 75178″ image_size=”thumbnail” orderby=”date”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!