Övrigt

Apple Watch kommer även släppas i Europa under april månad

Vi har sedan tidigare vetat om att Apple Watch kommer släppas i april men det har varit osäkert om detta enbart gällde USA då sidan för Apple Watch i andra länder enbart sagt “Kommer 2015” till skillnad mot “Kommer tidigt 2015.

Men under ett besök i Tyskland förra veckan ska Tim Cook ha berättat för de anställda i en Apple Store att klockan även kommer lanseras där under april vilket tyder på att lanseringen över världen kommer att ske snabbt. Kanske kommer den alltså även till Sverige då.

Hur som helst så kommer vi förmodligen att få svaret när det kommer till Sverige under det event som Apple kommer hålla i San Francisco på måndag 9 mars. Lika intressant som när är också priset på klockan då det enda vi vet är att den startar på $349.

[via: http://9to5mac.com/2015/03/02/tim-cook-says-apple-watch-will-be-available-outside-u-s-in-april/#more-367273 “9to5Mac”]

[related]Apple Watch[/related][display-posts tag=”apple-watch” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”20″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!