Övrigt

Apple Store Malmö öppnar på lördag

Apple Store Emporia

Apple Store på Emporia i Malmö öppnar lördagen den 15 december klockan 10.00.

Precis som resten av världens Apple-butiker erbjuds företagets fulla sortiment både för köp och test samt möjligheten att få hjälp både innan och efter.

Denna hjälp sker i form av den klassiska Geniusbaren och Workshops men också “Personal Setup” där du som kund får grundläggande hjälp med att ställa in sina nyköpta produkter. Om inte detta räcker finns betaltjänsten One to one för 899 kronor för ett år – där får du även hjälp med att föra över ditt epostkonto och överföra information från din gamla dator med mera.

Vill du prova på framtiden™ och betala med mobilen så kan du redan nu ladda hem appen Apple Store till din iPhone. Då kan du plocka och betala de flesta tillbehör direkt i mobilen utan att du behöver ta hjälp av personal.

Samtidigt som butiken skall öppna kommer det nya siffror på Apples marknadsandelar i Sverige. På Macar är man näst stört med 16,1% och givetvis överlägset stört på tablets med 73,2%. Källa är IDC.

Men om du hoppas på sänkta premiärpriser på lördag så kommer du bli besviken, Bortsett från Black Friday lockar Apple aldrig med pris, varumärke och ovanstående tjänster räcker onekligen till.

Läs mer om vad vi skrivit om butiken tidigare

Här hittar du Apple Store Malmö.

Apple Store Malmö kan bli försenad.

Apple Store kommer till Malmö

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!