Övrigt

Apple släpper nytt magiskt tangentbord, trackpad och mus

Apple har släppt tre nya tillbehör i form av Magic Keyboard, Magic Trackpad 2 och Magic Mouse 2. De har alla ny design jämfört med sina föregångare och har inbyggda uppladdningsbara litiumjonbatterier som gör att du slipper använda vanliga engångsbatterier.

Du behöver bara ansluta den medföljande Lightning till USB-kabeln till Lightning-porten på Apple-tillbehöret. En minuts laddning ger upp till en timmes användning. Och en full laddning tar inte mer än två timmar och räcker upp till en månad.

Magic Keyboard har nu enligt Apple 33 procent stabilare tangenter och en omgjord saxmekanism som ger effektivare tangentrörelser. Kombinerat med en ny, mer slimmad utformning ska de här förbättringarna göra att du enkelt och bekvämt kan skriva med precision.

Magic Mouse 2 är stabilare och lättare än föregångaren och har en förbättrad design som ska göra att den glider smidigare och följer dina rörelser bättre. Magic Trackpad 2 har Force Touch-teknik som gör det möjligt att trycka hårdare var som helst på den större ytan. Storleksmässigt är den 29 procent större än föregångaren.

Läs mer om tillbehören hos Apple.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!