Övrigt

Apple släpper nya betaversioner av iOS 8 och Yosemite

Precis som förra gången Apple släppte nya utvecklarversioner av iOS och OS X frångår de även denna gång deras historiskt pålitliga tisdagslanseringar.

I samma veva kommer färska uppgifter om att Apple ämnar att släppa Yosemite i publik beta innan månaden är slut, för första gången på tio år.

Denna måndagkväll bjuds det på beta 4 av iOS 8, en ny utvecklarversion av OS X Yosemite (Preview 4) samt en uppdaterad version av iTunes för Yosemite. De förändringar och nyheter som i skrivande stund upptäckts är få. Bland annat har Kontrollcenter fått sig en uppfräschning vad gäller design och den beryktade “Tips”-appen har aktiverats.

Nytt utseende för Kontrollcenter:

iOS 8 iPad Kontrollcenter design  iOS 8 iPhone Kontrollcenter design

Nya Tips-appen:

Platt design i nya iTunes 12

Vad som däremot finns att se är den nya designen för iTunes som kommer att inkluderas i OS X Yosemite när det släpps i skarp version i höst. Det är inga radikala förändringar, snarare är det en anpassning av mediaprogrammet så att det passar i Yosemites nya formspråk. Även ikonen har uppdaterats och stöd för “Family Sharing” har lagts till.

Se bilder skärdumpar gjorda av 9to5Mac nedan:

[via: http://9to5mac.com/2014/07/21/screenshots-of-redesigned-itunes-12-for-os-x-yosemite-gallery/#jp-carousel-332827 “9to5Mac”, http://9to5mac.com/2014/07/21/apple-readying-os-x-yosemite-public-beta-for-this-month-new-developer-preview-today/ “2”, http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1756448&page=3 “Macrumors Forums”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!