Övrigt

Apple säkrar namnet iWatch

iwatchtaiwan

Den beryktade klockan från Apple dök inte upp på WWDC och jag har länge varit skeptisk till hela idéen om en smart klocka från Apple, jag ser inte riktigt vilken nytta en sådan klocka kan göra även om  Andreas har försökt förklara det. För mig känns det mer som ett tredjepartstillbehör likt Pebble. Men som tur är har Apple överraskat tidigare och gjort mig uppmärksam på behov jag inte visste att jag hade och när det väl är dags så hittar ni mig säkert långt fram i kön för att få köpa min iWatch.

För nu har det börjat hända saker, Apple har registrera namnet iWatch som ett varumärke i flera länder. Först ut var Ryssland och Japan och nu har man gjort samma sak i Taiwan, Mexico och Turkiet , lägg också till de patentansökningar vi tidigare sett från Apple så är det ganska tydligt att de har något på gång som kommer påminna om en klocka.

Ansökningarna om  varumärkesskydd är antingen inskickade direkt av Apple eller i vissa fall genom advokater och byråer som tidigare har arbetat med Apple i liknade frågor.

[via: http://www.macrumors.com/2013/07/01/apples-iwatch-trademarking-spree-also-includes-taiwan-and-mexico/ “Macrumors”]

Läs också:

Mina tankar om Apples “klocka”
Rykte: iWatch lanseras innan årets slut
Recension: Pebble – den smarta klockan

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!