Övrigt

Allt om nya Apple TV

apple_tv_3_1

Apple presenterade idag som väntat en ny version av Apple TV. Precis samma utseende som den nuvarande modellen men nyheterna sitter på insidan. Ny processor i form av en enkärnig A5-processor. Den hanterar nu film och Airplay i 1080p. Mycket välkommet då nya iPad fick Retina-skärm och Mountain Lion som kommer till sommaren också får stöd för Airplay mirroring så din dators skärm kan speglas till din HDTV.

apple_tv_3_2

Inte nog med det utan den har också ett nytt användargränsnitt som mer liknar iOS genom att det är ikoner likt appar. Apple TV har genom iCloud tillgång till den musik och de tv-serier du köpt. Nytt är att den nu också vet vilka filmer du köpt genom iTunes Store.

apple_tv_nyhet

Priset har glädjande nog justeras ner till 1029 kronor på grund av förändrad valuta och den släpps för beställning idag och leverans är 16 mars. Osäkert om släppet gäller i Sverige då den förra modellen har stått som nyhet fram tills Apple Store stängde ner idag. Se bild ovan.

Nya gränssnittet kommer även till existerande Apple TV som en kostnadsfri mjukvaruuppdatering senare.

Uppdaterat:
Priset för den äldre modellen i Sverige är nu 899 kronor om du köper från svenska Apple Store. Se dock upp om du är inne och läser om den nya modellen och trycker på köp så kommer man fortfarande till den äldre modellen i Apple Store.

Uppdaterat 2:
Nu finns nya Apple TV för 1080p i svenska Apple Store.
Stöd Allt om Mac genom att köpa nya Apple TV i svenska Apple Store via denna länk.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!