Övrigt

Alla kan ge en High-Five med nya Slashat-appen

Podcasten Slashat.se som är en del av Array-familjen har uppdaterat sin app och nu kan alla som gillar podcasten gå ut och ge alla andra med appen installerad en High-Five. Tidigare har du var tvungen att få en High-Five innan du kunnat ge någon annan desamma och dessa fick man enklast genom att besöka något av de meetups som anordnas under året.

Nu är det i stället så att ett besök på en meetup eller ett event resulterar i en trofé och det är självklart så att High-Fivar du ordentligt får du troféer även för det. Med appen kan du också lyssna på alla avsnitt som du dessutom hittar här på Array.se samt på Slashats egen hemsida där du också hittar veckans poll.

Nyheter i den här versionen som vi valt att kalla 1.5 är bland andra att vi tagit bort ”begränsningen” att du inte kunde High-Fiva någon om du inte först själv hade fått en High-Five av någon annan. Vi insåg att vi begränsat möjligheterna för er lyssnare att vara sociala på egen hand, utan att först ha fått av oss eller någon som träffat oss på en meetup. Därför är nu funktionen High-Five tillgänglig för alla! Så spring ut i vårt avlånga land och träffa likasinnade nöjdare. För att göra High-Five ännu mer attraktivt presenterade vi en ny funktion under vår årliga sommarshow i tisdags, nämligen Troféer!

  • High-Five är nu öppet för alla! Du behöver inte längre ha fått en High-Five för att kunna ge någon annan en High-Five.
  • Ny funktion: Mina Troféer! Skaffa troféer genom att High-Fiva och komma på events och meetups. Dina och möjliga troféer visas under fliken High-Five i appen.
  • Listan “Mina High-Fivers” sorteras nu i kronologisk ordning. Den person du High-Fivat senast kommer att visas överst i listan.
  • Adderat en räknare för att visa totalt antal High-Fivers.

Den är gratis för iPhone och Android och mer om appen hittar du på Slashat.se.

[via: http://slashat.se/2014/07/07/slashat-appen-ute-i-ny-version/ “Slashat.se”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!