Övrigt

1Password 4.0 släppt i Mac App Store som en kostnadsfri uppdatering

Idag släpptes lösenordshanteraren 1Password 4.0 i Mac App Store som en kostnadsfri uppdatering. Har du svårt att komma ihåg dina lösenord, vill du snabbt och automatiskt kunna logga in på dina tjänster, behöver du ha en låst plats för dina anteckningar och annat digital material? Allt detta och mer därtill fixar 1Password och du behöver bara hädan efter bara komma ihåg ett lösenord.

Nyheterna i version 4.0 är många och över 90 till antalet men några av de stora är ett uppdaterat utseende, möjlighet att dela dina lösenord med andra, 1Password mini som alltid är tillgänglig i menyn, bättre integrering i webbläsaren, synkronisering via både iCloud och Wi-Fi samt bättre säkerhet och sök.

1password_dump

Läs mer om 1Password på den snygga, informationsrika och uppdaterade webbplatsen samt på utvecklarna, Agile Bits, blogg.

1Password kostar just nu 299 kronor i Mac App Store vilket är 20% under normalt pris. Appen finns också för iOS och kostar 135 kronor i App Store. Förutom dessa plattformar finns den också för Windows och Android.


[display-posts id=”60322, 60212″ image_size=”thumbnail” orderby=”date”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!